Onze ervaring spreekt voor zich…

Onze ervaringen komen uit alle hoeken van het logistieke speelveld. Door onze grote expertise in, en dito passie voor logistiek, overzien wij het geheel als geen ander, en weten we tegelijkertijd precies wat er belangrijk is in een specifieke situatie.

Oordeel zelf en nodig ons uit voor een kopje koffie als u nieuwsgierig bent geworden naar wat wij voor u zouden kunnen doen.

Wat onze klanten zeggen

Florian Beentjes
Florian Beentjes
CEO Design Logistics

“Stratent biedt mij echt ondersteuning op maat, zowel op strategisch als operationeel niveau. Als adviespartner staan ze naast me en steken ook gewoon de handen uit de mouwen. Zo werken we samen aan uitdagingen op gebied van digitaliseren, efficiënter werken en verslimmen.

Met dank aan Stratent beschikt Design Logistics nu bijvoorbeeld over een geheel nieuw en zeer toekomstbestendig IT-netwerk. Daarnaast kunnen wij met de IT-oplossingen van Stratent, zoals SmartInvoice, ScanPoint en SmartCom, verder digitaliseren binnen de bestaande applicaties, zonder grote investeringen. We hebben ook samen de applicatie Crossdock App ontwikkeld, waardoor wij als containervervoerder snel en efficiënt kunnen crossdocken, en – heel belangrijk – onze klanten direct kunnen informeren.

Voor mij is Stratent dan ook werkelijk een logistiek partner, waarmee ik samen mijn bedrijf kan laten groeien en innoveren.”

Interesse? Vragen? Wij horen het graag!