SmartCom: koppeling tussen verschillende systemen

SmartCom is een slimme en generieke manier om uw systemen te koppelen, waardoor bestanden tussen systemen eenvoudig kunnen worden verstuurd/ontvangen en verwerkt. Handmatige verwerkingen zijn niet meer nodig.

Met SmartCom kunt u bestanden gemakkelijk en efficiënt versturen en verwerken tussen verschillende systemen. Met de vier hoofdfunctionaliteiten beschikt u over een innovatieve, goedkope manier om bestanden tussen verschillende systemen uit te wisselen.

SmartCom zorgt ervoor dat verschillende systemen met elkaar kunnen ‘praten’. Intern en extern. Systeem één levert een bestand (input file), Smartcom vertaalt (mapped) het bestand (output file) en systeem twee leest dit bestand. Ook als er niets te vertalen is kan SmartCom bestanden van het ene naar het andere systeem doorsturen (SmartCom Passing).

Naast versturen en vertalen ook bewaken en monitoren

Met SmartCom Guard heeft u een bewaking die controleert of de bestandsuitwisseling goed verloopt, en direct een signaal (bijvoorbeeld per e-mail) geeft als er iets niet naar verwachting functioneert. Zo voorkomt u problemen in de operatie en kunt u direct ingrijpen als er ergens iets mis dreigt te gaan.
Om alle processen makkelijk in te richten en te volgen gebruikt u SmartCom Web, een handige, intuïtieve web-interface. Alle realtime informatie is gemakkelijk te benaderen via pc, tablet of smartphone.

Alle bestandsformaten

SmartCom kan alle gangbare bestandstypen vertalen:

  • XML
  • CSV
  • EDI
  • TXT
  • IDOC
  • XLS/XLSX

Hierbij heeft SmartCom heel veel mogelijkheden om bestanden te controleren en vertalen: u kunt bijvoorbeeld laten valideren op bepaalde voorwaarden, validaties toepassen in de vertaling, of een output file meerdere keren verwerken of versturen.

Het uitwisselen van de bestanden kan bijvoorbeeld via FTP, lokale mappen, e-mail of een webservice (SOAP).

Het uitwisselen van informatie tussen verschillende (interne of externe) systemen was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt.
Wij laten u SmartCom graag zien onder het genot van een kopje koffie.

Share the Work