Het beste logistiek advies
(no cure-no pay)

De logistieke markt is volop in beweging, letterlijk en figuurlijk. De gebaande paden van kostenverlaging en nog harder werken om aan de sterk veranderende klanteisen te voldoen, zijn eindig. Er komt – gelukkig of noodgedwongen – steeds meer ruimte om de oude business modellen los te laten en te innoveren.

Slimmer werken dus, in plaats van harder. Door te kijken welke talenten je bedrijf heeft en daarop te focussen. Door dát doen waar je klanten écht blij van worden! Naast echt trouwe klanten levert dit ook kostenbesparingen op en voegt het waarde toe aan uw onderneming.

Stratent staat 24/7 als partner naast u. Wij denken (ongevraagd) mee over hoe het mooier en beter kan op het snijvlak van logistiek advies en IT-oplossingen. We lossen graag al uw problemen op, klein of groot, concreet of meer complex.

No cure-no pay logistiek advies

Wij weten zeker dat ons talent u toegevoegde waarde biedt. Daarom bieden we ons advies op een unieke manier aan: no cure-no pay.

Wij geven u eerst kosteloos advies over hoe wij uw organisatie kunnen digitaliseren en verslimmen. Daarna beslist u of u met ons in zee wilt gaan.

No cure-no pay advies: zo werkt het

1. Uw uitdaging: u geeft aan waar het volgens u beter kan. Wij beoordelen, inventariseren en analyseren uw wens in (max.) drie dagen. U betaalt niets.

2. Onze bevindingen: wij werken onze bevindingen uit en presenteren het u in een pakkende presentatie. U betaalt nog steeds niets.

3. Onze samenwerking (of niet): bent u overtuigd van ons talent? Dan werken we samen de implementatie uit en gaan voor u aan de slag. Wilt u liever een uitgewerkt plan ontvangen om zelf aan de slag te gaan? Dat kan ook. En ziet u niets in onze toegevoegde waarde? Dan bedanken we u voor de ervaring en nemen met een ferme handdruk afscheid van elkaar. Zonder factuur maar met een glimlach.

Of het nu concreet is of meer complex, wij helpen onze klanten in het logistieke veld met alle soorten problemen en vraagstukken.

Onze klanten

Wij werken voor grote en kleine logistiek dienstverleners, retailers en verladers. Onze focus ligt op het strategisch verbinden van mens, middelen en milieu met advies en slimme oplossingen voor de logistieke markt.

Ons advies is pragmatisch en robuust, slim en realistisch. Wij helpen u door concrete vraagstukken op te lossen (bijvoorbeeld de keuze voor een nieuw TMS) of door het meedenken met complexere vraagstukken (bijvoorbeeld bij het werven van nieuwe klanten).