Crossdocken was nog nooit zo eenvoudig

De Crossdock App is de revolutionaire oplossing voor het snel en eenvoudig crossdocken van containers! De app zorgt voor realtime inzicht en eenvoudige registratie van de handelingen. Uw klanten en uw medewerkers weten altijd precies waar de containers zich bevinden.

Met de Crossdock app heeft de reachtruckchauffeur altijd een realtime inzicht in zijn acties en kan hij eenvoudig alle handelingen registreren. De app communiceert rechtstreeks met uw plansysteem, zodat niet alleen de reachtruckchauffeur altijd inzicht heeft in wat hij moet gaan doen, maar ook de planners altijd op de hoogte zijn. Met het registreren van de handelingen is direct zichtbaar waar een container zich bevindt of waar de container wordt opgeslagen.

Veilig en snel communiceren met uw klanten

De Crossdock app communiceert (desgewenst) rechtstreeks met uw klanten, zodat ook zij direct weten wanneer een van hun containers worden opgeslagen of uitgehaald.

Met de Crossdock app is de veiligheid van de containers ook gewaarborgd. Wordt een container opgeslagen? Dan genereert de app direct een pincode die aan uw klant kan worden verstuurd. Als de container wordt opgehaald, dan kan dor het gebruik van de pincode alleen de juiste chauffeur de juiste container ophalen.

Crossdock app voor computer, tablet of ander mobile device

De Crossdockapp is zo ontwikkeld dat zowel planners als reachtruckchauffeurs er snel en intuïtief mee kunnen werken, zowel via de computer als op een tablet (of ander mobile device).

De CrossdockApp voorkomt fouten, biedt een veilige afhandeling en zorgt voor een snellere afhandeling van containers. Wij laten u graag met trots zien hoe de app werkt, en wat dit voor u voor voordelen heeft. Belt of mailt u ons even?

Share the Work