Vers van de pers: de Crossdock App

CrossdockApp1

Vers van de pers: de Crossdock App

26 augustus 2015 Nieuws

Het is een primeur in het container-landschap, de nieuwe Crossdock App. In samenwerking met Design Logistics lanceerde Stratent vorige week deze innovatieve app voor het snel en eenvoudig crossdocken van containers.

Met de Crossdock app heeft de reachtruckchauffeur realtime inzicht, en kan hij simpel en snel allerlei handelingen registreren. De app communiceert rechtstreeks met het plansysteem, waardoor de reachtruckchauffeur altijd meteen weet wat zijn volgende actie is. Meteen na het registreren van een handeling is zichtbaar waar een container zich bevindt of waar deze wordt opgeslagen.

Mooi is ook dat de app ervoor zorgt dat de klanten van Design Logistics meteen worden geïnformeerd. Een container opgeslagen of uitgehaald? De app communiceert het direct.

De reachtruckchauffeurs van Design Logistics zijn ontzettend enthousiast over de app, die ze op hun tablet gebruiken. “Handig”, “Het went meteen” en “Dit werkt fijn, zeg” waren een van de eerste reacties. Ook de planners werken graag met de Crossdock app; zij doen dit via de computer en dan werkt het net zo intuïtief.

Wilt u meer weten over de Crossdock App? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie (in ons prachtige historische pand) en een demonstratie. We horen graag van u.

About the author

Liesbeth: